Boren, Zagen en Frezen

002

Met een hoge nauwkeurigheidsgraad kunnen wij boren door alle soorten gewapend beton, asfalt, natuursteen en andere steenachtige materialen. Of het nu gaat om het boren van een gat voor een afvoer, gaten t.b.v chemische verankeringen, ventilatiegaten, of gaten voor een open haard kanaal of afzuigkap.

Elektrisch boren van Ø 20mm t/m Ø 160mm

Sparingen tot Ø 160mm worden door ons met elektrisch aangedreven boormotoren geboord en watergekoeld. De meest voorkomende toepassingen zijn doorvoeringen ten behoeve van verwarming, ventilatie, riolering, water- en elektraleidingen, kabelgoten, rookgasafvoer of sparingen ten behoeve van bevestiging van (chemische) ankers.Grotere diameters op aanvraag tot 1500mm.

Sleuven Frezen

sleuven-frezen

Voor het verwerken van alle soorten leidingen in vloer , wand of plafond frezen wij stof- of water beperkt diverse sleuven in onder andere steen, gibo, kalkzandsteen, cementdekvloeren en beton. Heeft u veel sleuven te frezen? Dan doet u er verstandig aan de professionals in te schakelen! Het zagen van sleuven en frezen van leidingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ons bedrijf.

Deze sleuven zijn handig voor: waterleidingen, electraleidingen, wegwerken van kabels (o.a. audio en LCD televisies), verwarmingsbuizen, vloerverwarming, dozen voor o.a. stopcontacten in betonnen of stenen muren.

Wij beschikken over de professionele apparatuur, waardoor de klus snel geklaard is. Sleuven frezen is mogelijk bij zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten. Wij werken snel en flexibel en garanderen kwaliteit en een betrouwbare service op iedere locatie. 

Diamantzagen

diamandzagen

Wij beschikken over het juiste materieel voor alle steensoorten en betonnen wanden en vloeren om zeer nauwkeurige sparingen te meken. Dankzij onze moderne zaagmachines kunnen wij stof- en trillingsvrij zagen. De werkzaamheden worden uitgevoerd met elektrische, benzine of diesel aangedreven machines.

Wandzagen

Met onze moderne zaagunits zijn we in staat om trillingsvrij en zeer nauwkeurig te zagen in alle soorten steen en beton. Dit kunnen we zowel elektrisch als hydraulisch uitvoeren.

Vloerzagen

Dankzij onze moderne vloerzaagmachines kunnen we nauwkeurig en trillingsvrij zagen in zowel steen, beton als asfalt. Deze werkzaamheden voeren we uit met een elektrisch, benzine of diesel aangedreven machine, die kan zagen tot een maximale diepte van 60 centimeter.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.