Sleuven Frezen

Voor het verwerken van alle soorten leidingen in vloer, wand of plafond frezen wij stof- of water beperkt diverse sleuven in onder andere steen, gibo, kalkzandsteen, cementdekvloeren en beton. Heeft u veel sleuven te frezen? Dan doet u er verstandig aan de professionals in te schakelen! Het zagen van sleuven en frezen van leidingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van ons bedrijf.

We maken sleuven in o.a.:

sleuven-frezen
  • Beton wanden
  • Kalkzand stenen
  • Poriso steen
  • Ytong wanden
  • Cementdek-en betonvloeren
 

Deze sleuven zijn handig voor: waterleidingen, electraleidingen, wegwerken van kabels (o.a. audio en LCD televisies), verwarmingsbuizen, vloerverwarming, dozen voor o.a. stopcontacten in betonnen of stenen muren.

Wij beschikken over de professionele apparatuur, waardoor de klus snel geklaard is. Sleuven frezen is mogelijk bij zowel nieuwbouw-, verbouw- als renovatieprojecten. Wij werken snel en flexibel en garanderen kwaliteit en een betrouwbare service op iedere locatie. 

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.