Remeha Avanta

remeha.png

De Remeha Avanta is een zeer compact HR-combitoestel dat presteert als een grote. De Avanta heeft een groot vermogensbereik en levert, afhankelijk van de gekozen CW-klasse, een luxueuze hoeveelheid warm water waar en wanneer u maar wilt. Daarnaast is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. De Avanta is zondermeer de kleinste, lichtste, mooiste en de meest veelzijdige cv-ketel van Nederland. Een prima keuze voor iedereen die van warmte houdt.

remeha avanta

Door continue aandacht voor innovatie en product- prestaties is Daalderop al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van warm waterproducten en toonaangevend  leverancier van verwarming. Alle producten staan garant voor comfort en zijn desondanks uiterst energiezuinig en vriendelijk geprijsd.

Klein van stuk groots in prestaties.

Thuis in ieder huis

Of u nu veel vermogen nodig heeft of wat minder, de Remeha Avanta past zich moeiteloos aan. Hij doet precies wat u van een modern HR-combitoestel mag verwachten en is daarbij ook nog eens prettig geprijsd, eenvoudig te installeren en uitermate onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het toestel geschikt voor propaan. En dat is wel heel veelzijdig voor zo'n kleintje.

Groot vermogen, klein van stuk

Deze lichtgewicht van zo'n 25 kilo heeft een groot vermogensbereik en is door de compacte vormgeving (60 x 40 x 29 cm) te monteren op vrijwel iedere plek; aan het dunste wandje of zelfs in het keukenkastje.

Warmte op maat

De Remeha Avanta is verkrijgbaar in drie verschillende CW-klassen. Het type dat het beste bij u past is afhankelijk van het benodigde vermogen voor uw woonsituatie en het gewenste comfort. ledere klasse ontziet het milieu maximaal.

Performance. Power. Perfection.

Remeha brengt warmte en warmwatercomfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën
worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

Download Brochure(pdf, 1.1 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.