Daarderop MonoSolar Zonneboiler

itho-daalderop.png

Daalderop levert een systeem dat zonne-energie gebruikt voor de verwarming van tapwater, de MonoSolar. Het is een voorverwarmer die geschikt is voor toepassing in combinatie met een naverwarmer zoals een cv-ketel. comfortabel onder de norm De EPN (Energie Prestatie Norm) is een norm voor de energiezui nigheid van een woning en geeft aan hoe efficiënt de energie in een woning wordt gebruikt. Deze EPN wordt uitgedrukt in een EPC (Energie Prestati e Coëfficiënt). Met de Daalderop MonoSolar is een ongeëvenaarde reductie van 0,12 mogelijk, en dit tegen een relatief lage meerinvestering. Daarmee is de installatie van dit zonne-boilersysteem verreweg de goedkoopste manier om de EPC te reduceren!

daalderop-monosolar-zonneboilerUniek intechniek en vormgeving
Onze producten worden werel dwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische kwaliteit. Kwaliteit die we danken aan een hoge mate van automatisering en aan onze gemotiveerde medewerkers. Snel kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten vinden we belangrijk.

Innovatieve technieken
Daalderop beschikt over een moderne afdeling Research & Development, waar de ontwikkeling van nieuwe producten wordt afgestemd op de vraag vanuit de markt. Sterker nog: producten die de vraag bepalen. Door onze vooruitstrevende techniek kunnen wij unieke producten vervaardigen, zoals de geavanceerde MonoSolar, een zonne-energiesysteem die unieke prestaties koppelen aan een compacte vormgeving.

monosolar-zonneboiler page5_image2Ongekend installatie gemak
Het collectorpaneel is zeer eenvoudig op de panlatten van een bestaand dak te plaatsen en is tevens voorzien van een compleet gotensysteem. Bovendien is de MonoSolar ook geschikt als hoogbouwsysteem. 

Veel zijdig toepasbaar
De MonoSolar kan behalve in nieuwbouw ook uitstekend worden toegepast in bestaande bouw. Voor installatie van de zonnepanel en op platte daken levert Daalderop speciale accessoires.

De MonoSolar: warm tapwater
De MonoSolar bestaat uit een geïsoleerd collectorvat met daarin 100 liter water. Bij voldoende zonlicht zorgt een pomp ervoor dat het water door de op het dak geplaatste zonnecollector circuleert. Dit gebeurt met een lage snelheid, zodat de warmteoverdracht optimaal is. De in het collectorvat opgeslagen warmte wordt via een warmtewisselaar overgedragen op het tapwater. De MonoSolar heeft integenstelling tot andere systemen geen tapwater maar collectorwater op voorraad, waardoor het risico van bacterievorming minimaal is. Bij te weinig zonlicht of bij gevaar voor oververhitting of bevriezing, stopt de pomp automatisch en loopt het water vanzelf terug in het collectorvat. De installatie van een terugloopvat is daarom niet nodig. Omdat het collectorpaneel en het vat een gesloten circuit vormen, kan er gewoon water worden gebruikt, zonder toevoegingen. U dient de MonoSolar aan te sluiten op een naverwarmer. In principe kan iedere cv-ketel met NZ-label worden toegepast. Een optimale combinatie is de MonoSolar met de CombiFort, CombiPact of CombinAir van Daalderop.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.