Itho Solior Zonneboiler

itho-daalderop.png

De Itho Solior zonneboiler is een geheel nieuwe zonneboiler. Slim en compact en speciaal ontwikkeld voor het platte dak. De Itho Solior kan bogen op een innovatief design, onderhoudsarme techniek en een zeer lange levensduur. Daarbij is de Itho Solior zeer gunstig geprijsd en is het systeem makkelijker - en dus sneller - te installeren en te onderhouden dan de gangbare zonneboilers.

Ruimtebesparing in huis
In tegenstelling tot een traditionele zonneboiler zijn bij de Itho Solior de collector en het boilervat geïntegreerd. Dit geïntegreerde systeem wordt als geheel op een plat dak geplaatst. U verliest dus geen kostbare ruimte in huis. Voor de plaatsing hoeft geen vergunning te worden aangevraagd, tenzij de woning een monumentaal pand is of deel uitmaakt van een beschermd stadsgezicht.

itho-solior-zonneboiler

‘s Zomers én ‘s winters actief besparen...
De Itho Solior zonneboiler bestaat uit een zonnecollector en een watertank die zijn geïntegreerd in één systeem. De zonnecollector vangt het zonlicht op en verwarmt direct het water in de tank. Spiegels in de Itho Solior weerkaatsen extra zonnestralen naar de collector en zorgen voor een nog hoger rendement. Het verwarmde water gaat daarna direct naar de combiketel. Als de watertemperatuur te laag is, zorgt de combiketel voor naverwarming. Het is niet zo dat er alleen in de zomer voldoende zonlicht zou zijn voor een goede werking: de Itho Solior werkt het hele jaar door. Een dubbele beveiliging beschermt de zonneboiler tegen bevriezing en oververhitting. De Itho Solior is zeer duurzaam: hij gaat niet alleen lang mee, maar is ook gemaakt van volledig recyclebare materialen.

Besparingscijfers die er niet om liegen!
Bij een warmwatergebruik van 110 liter per dag (dit is het gemiddelde warmwatergebruik) heeft de Itho Solior een jaarlijkse opbrengst van 3,1 GJ (GigaJoule). Afhankelijk van het type naverwarmer, wordt met de Itho Solior tot 150 m3 aardgas per jaar bespaard.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.