Onze Diensten

U bent op zoek naar een complete installatie. Bij ons kunt u rekenen op deskundigheid en vakmanschap, wij bieden u alle mogelijkheden en informatie.

Voor een nieuwe of vervanging/uitbreiding van een installatie moet vooraf nagedacht worden over hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien. De installatie zelf is een hele klus en maatwerk. 

 • Airconditioning

  Het creëeren van het ideale klimaat is een complexe zaak. Men moet met een heel aantal factoren rekening houden. Daarom kan u beter Installatieservice Kunst inschakelen, Wij bieden u, op grond van uw wensen, de beste oplossing.

 • Badkamers & Sanitair

  Wij nemen samen met u uw ideeën door. Onze vakmensen adviseren niet alleen, maar komen ook met hele praktische oplossingen, speelse ideeën en praktische tips waar u uw voordeel mee kunt doen. Wij brengen u desgewenst in contact met vakmensen voor het tegelwerk.

 • Centrale Verwarming

  Installatieservice Kunst volgt de marktontwikkelingen op de voet. Met gezondheid, comfort en energiebesparing als belangrijke speerpunten. Als specialist in comfort- en klimaatbeheersing, zijn we bij Installatieservice Kunst altijd op zoek naar de beste producten en systemen.

 • Gashaarden en Kachels

  Als u kiest voor een gashaard, kiest u wel voor de sfeer, maar niet voor het bewerkelijke van een houthaard. Het vlammenspel van de moderne gashaarden is nauwelijks meer van houtgestookte vlammen te onderscheiden. U heeft met een gashaard niet de geur en het geluid, maar wel de sfeer en de warmte van een houthaard.

 • Luchtbehandeling en Ventilatie

  De markt voor ventilatie- en luchtbehandelingssystemen is constant in beweging. De vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen wordt steeds groter. Ventilatie of luchtbehandeling van een afgesloten ruimte maakt het gebruik immers aangenaam en is in sommige gevallen zelfs verplicht.

 • Warmtepompsystemen

  Verwarmen met warmtepompen is de zinvolle investering in de toekomst. Of u plannen voor nieuwbouw van een eigen woning hebt, of een energetische renovatie van een bestaand pand overweegt, Installatieservice Kunst levert u de perfecte efficiënte totaaloplossing, die er ook nog eens goed uitziet!

 • Zonne-energie

  Zonne-energie is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende methoden om zonlicht in energie (warmte of elektriciteit) om te zetten. Bij passieve zonne-energie wordt de constructie van gebouwen zo aangepast dat binnentredend zonlicht voor verwarming en verlichting zorgt. Ook is er fotovoltaïsche zonne-energie of zonnestroom, waarmee zonlicht direct wordt omgezet in elektriciteit zoals bij zonne-panelen. En er is actieve thermische zonne-energie zoals toegepast bij zonneboilers.

Wij leveren en onderhouden onder andere de volgende merken:

 • itho daalderop
 • nefit
 • vaillant
 • remeha
 • intergas

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.