Airconditioning

Het creëeren van het ideale klimaat is een complexe zaak. Men moet met een heel aantal factoren rekening houden. Daarom kan u beter Installatieservice Kunst inschakelen, Wij bieden u, op grond van uw wensen, de beste oplossing.

lg airco_cac_cassette

Waarom airconditioning

Met een aircosysteem creëert u uw werk- en/of wooncomfort. De nieuwe generatie airco's zijn intelligent, spaarzaam en passen perfect in één ieders interieur en lifestyle. Ze zijn een bron van comfort en zuiveren de lucht, die u inademt.
Kortweg, dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u actiever. Dit resulteert in meer creativiteit en productiviteit.

Stimuleer uw werkprestaties

Er is een correlatie tussen de productiviteit/werkprestaties en de temperatuur van de werkomgeving. Een werkruimte die te warm, te koud of te vochtig is, stimuleert noch het werkritme, noch de efficiëntie van het personeel.

wand

Positieve invloed op uw gezondheid

Airconditioning is meer dan enkel beheersen van de temperatuur. In het beste geval is dit ook het beheersen van de vochtigheidsgraad, de ventilatie en het zuiveren van de lucht. 
De manier waarop gebouwen momenteel geconstrueerd worden, om energie te besparen, zorgen ervoor dat de natuurlijke ventilatie van verse lucht tot het minimum beperkt wordt.
De binnenlucht wordt dus onvoldoende ververst en de vuile lucht (rook, bacteriën, virussen, vieze geurtjes, stof, afval, schimmel,...) blijft binnen.

console

Ontdek de positieve invloeden die airconditioning kan hebben op uw gezondheid. En een vochtigheidsgraad van minstens 50% vermindert sterk de overlevingskans van gevaarlijke virussen.

Levensduur elektronisch materiaal

Airconditioning zorgt niet enkel een zuiver, comfortabel woonklimaat. Het heeft ook een positieve invloed op elektronisch materiaal en dit heeft te maken met het ontvochtigen van de lucht. Een lage vochtigheidsgraad bevordert de levensduur van elektronisch materiaal. Een vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% wordt als ideale conservator beschouwd.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij leveren en onderhouden onder andere de volgende merken:

  •  
  • lg
  • fujitsu
  • daikin
  •  

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.