Fujitsu Airconditioner

fujitsu.png

FUJITSU beschikt over een zeer uitgebreide range airconditioners voor montage hoog aan de wand, die bij uitstek geschikt zijn voor het conditioneren van kleine en middelgrote vertrekken. De wandmodellen zijn uitgerust met dubbel instelbare lamellen, waardoor de lucht zowel horizontaal als verticaal geleid kan worden. Het doordachte concept en het functionele montageframe zorgen ervoor dat alle airconditioners eenvoudig en zonder overlast kunnen worden gemonteerd.

fujitsu-airconditioning-vrijekeuze

Een plezierig klimaat is een gegarandeerd succes

Modulerende capaciteitsregeling

De unit wordt geleverd in warmtepompuitvoering en kan dus koelen of verwarmen. Het Inverter-principe zorgt voor een modulerende capaciteitsregeling. De unit past zich perfect aan, aan de gevraagde capaciteit van de ruimte. Hierdoor wordt flink bespaard en geen overtollige energie verspeeld. Dit resulteert in een laag energieverbruik en hoge COP/EER waarden (energie-label A). De unit bereikt 2x zo snel de ingestelde ruimte- temperatuur en varieert daarna nauwelijks. Wanneer de ruimtetemperatuur stabiel is, draait de compressor op laag toerental. Dit betekent in de praktijk een stuk minder lawaai. De buitenunit is compact en laag in gewicht en uitgevoerd met een DC ventilatormotor en DC compressor. Het werkgebied van de buitenunit is zeer groot: voor koelen -10 tot +43°C en voor verwarmen -15 tot + 24°C (buitentemperatuur).

fujitsu-airco-sfeer

Dry-coil functie

De units worden standaard geleverd met infrarood afstandsbediening. Met de 10°C verwarmingstoets op de afstandsbediening zal de ruimte nooit lager in temperatuur worden dan deze instelling, ook al wordt de ruimte niet gebruikt. Ook is de afstandsbediening voorzien van een dry-coil functie. Deze functie zorgt ervoor dat de batterij van de binnenunit gedroogd wordt na gebruik. Dit voorkomt groei van bacteriën en schimmels. Doordat in de ‘auto’ stand de airconditioner zelf de meest gunstige lucht- hoeveelheid kiest, wordt optimaal comfort bereikt met minimaal energieverbruik.

Op het LCD uitleesvenster is de actuele tijd zichtbaar en kan met de 24-uurs ‘timer’ de unit op een door u gewenst tijdstip worden in- en uitgeschakeld. Met de ‘airflow direction’ functie kunt u de lucht in de door u gewenste richting laten blazen.

Download Brochure(pdf, 997 KB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.