LG Art Cool Airconditioning

lg.png

De RAC serie van LG is geschikt voor toepassing in slaapkamers, woonkamers, studeerkamers, kantoren en bedrijfsruimten. Deze airco’s zorgen voor een perfect binnenklimaat, een aangename temperatuur en een aangenaam luchtvochtigheidsgehalte. Naast het wandmodel en het raammodel kunt u ook kiezen voor de exlusieve Art Cool lijn.

lg-art-cool large

Verwisselbare foto

De LG Art Cool Airconditioners ademen koele lucht, maar vooral u persoonlijke smaak. LG verstaat namelijk de kunst om comfort en design te combineren in een airconditioningsyteem. Want met het brede scala aan modellen en verwisselbare frontjes, maakt u in een handomdraai uw LG Art Cool-airconditioner een stijlvol onderdeel van uw interieur.

Driedimensionale luchtstroom

Vormgegeven als een kunstwerk, en voorzien van het nieuwste concept: driedimensionale  luchtstroom. Hiermee wordt voor gelijkmatige, snelle koeling en verwarming gezorgd, zowel aan de voorkant als aan de zijkanten. De ruimte bereikt dus snel en overal dezelfde temperatuur. De luchtstroom kan worden aangestuurd voor maximaal comfort e gemak. U kunt er zelfs voor kiezen om de onderste lamel uit te zetten voor extra comfort.

lg-airconditioning-vrijekeuze

DC-invertertechnologie

Wellicht hebt u al een sberichten over invertertechnologie gehoord. De inverters van LG zijn dankzij hun innovatieve werking het toppunt van energie-efficiëntie. LG inverters werken niet met een compressor met constante snelheid, maar met een compressor met variabele snelheden. Dit betekent dat de koel- of verwarmingscapaciteit van de ariconditioning kan worden aangepast aan het binnenklimaat.

Energiebesparing

De LG apparatuur met invertertechnologie is zuiniger en efficiënter in het gebruik, produceert minder geluid dan conventionele apparatuur en biedt onovertroffen mogelijkheden. Als de binnentemperatuur het gewenste niveau heeft bereikt, laat een airconditioner met invertertechnologie de compressoren op een lagere snelheid draaien om de temperatuur te handhaven. Vergeleken met conventionele airconditioners bespaart u zo to wel 44% op uw elektriciteitsverbruik.

lg-art-cool   lg-libero   lg-hero

Download Brochure(pdf, 1.7 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.