Badkamers & Sanitair

Denkt u aan de aanschaf van een nieuwe kraan, renovatie van uw oude badkamer of zelfs het laten ontwerpen en uitvoeren van een compleet nieuwe badkamer? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Van complete badkameropstellingen, (stoom)douchecabines, (bubbel)baden, tegels, verwarming en verlichting tot de kleinste accessoires.

Cleopatra Funpool_whirlpool

Een verfrissend plan is het halve werk!

Wij nemen samen met u uw ideeën door. Onze vakmensen adviseren niet alleen, maar komen ook met hele praktische oplossingen, speelse ideeën en praktische tips waar u uw voordeel mee kunt doen. Bij Installatieservice Kunst bent u op het juiste adres om uw badkamer te (ver)bouwen. Wij werken uitsluitend samen met profesionals en verzorgen uw verbouwing van A tot Z. Dit heeft grote voordelen voor u, zoals: één aanspreekpunt voor tijdens en na de verbouwing, snelle levering en oplevering van uw nieuwe badkamer, scherpe en concurerende prijsstelling. Op basis van deze offerte weet u precies waar u aan toe bent voor het sanitair, tegels en accesoires, maar ook voor de mogelijke breek-, verbouw- en installatiekosten.

Zet met behulp van bijgaande  CHECKLIST  uw wensen op een rij.

Onze showrooms

U treft in onze showroom zowel klassieke kwaliteit als de nieuwste trends van bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. U kunt rekenen op deskundig advies en persoonlijke service ongeacht uw wensen en budget. Wij verzorgen de complete inrichting en/of renovatie van uw badkamer, inclusief alle voorkomende werkzaamheden. Uitgevoerd door installateurs met ervaring en vakmanschap.

Badkamertrends

In de loop der jaren zien we dat de badkamer steeds meer een verlengstuk wordt van de eigen identiteit. Kosten noch moeite worden bespaard om de ruimte naar wens in te richten. De badkamer verandert in een relaxruimte, waar men heerlijk kan ontspannen na een drukke dag of op ieder vrij moment.

Douchen is HOT 

Op het gebied van douchen zijn diverse trends te onderscheiden. Van grote douchekoppen tot dakdouches en van inloopdouches tot vlakke douchebakken, zelfs in de kleur van de vloertegels. Voor een volle regenbui in je eigen badkamer is de adembenemende Rainshower® van Grohe een must. Het probleem met regendouches is vaak dat zij een erg hoog verbruik hebben. De GROHE Rainshower niet, deze werkt al bij een verbruik van 8,7 liter gemengd water per minuut en is dus geschikt voor iedere badkamer. Lichaam en ziel worden verwend met dit uniekedoucheplezier.

Kleurentherapie-wit-whirlpool

Verschillende materialen 

Wat opvalt is dat er steeds meer verschillende materialen in de badkamer worden toegepast. Denk aan hout, beton, kurk, glas, kunststof, maar ook aan natuursteen en RVS. Een pure, natuurlijke uitstraling met een woonsfeer is trend. De weergave van de verschillende materialen zie je ook terug in de nieuwste badkamertegels van Villeroy & Boch, Sphinx en Mosa. Tegels met beton- of houtlook worden steeds vaker toegepast. Indien gewenst in groot formaat tegels om zoveel mogelijk rust te creëren in de ruimte.

Praktische opbergruimte 

Opgeruimd staat netjes. Dat geldt ook in de badkamer. Zo min mogelijk rommel vergroot de ruimtelijke beleving. Badkamermeubelen helpen de ruimte overzichtelijk te houden. Om optimaal te kunnen voldoen aan de wens van de klant zijn badkamermeubelen tegenwoordig steeds vaker opgebouwd uit losse elementen. Zo kan een meubel volledig naar wens worden samengesteld.

Wij leveren en onderhouden onder andere de volgende merken:

  • sphinx
  • grohe
  • ideal-standard
  • villeroy-boch
  • plieger
  • bette
  • cleopatra
  • hansgrohe
  • jacuzzi
  • keramag

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.