Design Radiatoren

Wooncomfort is een behaaglijk gevoel in een inspirerende leefomgeving, Waar design, interieur en architectuur in elkaar overvloeien. Zowel nieuwbouw als renovatie vraagt om duurzame verwarming die gezien mag worden.

badkamer

Een uitgebreid assortiment van bekende merken, zoals: Brugman; Dura; Superia; Thermic; Thor en Vasco, en kwalitatief hoogstaande producten, voor zowel de lagere als de hogere prijsklassen: designradiatoren, badkamerradiatoren, plaatstaalradiatoren, vloerverwarming en wandverwarming.

jaga briza_liv_tom

Fluisterstille warmte

uw klant wil warmte, geen geluid. Aluminium designradiator zijn gegarandeerd stil is. hoe dat kan? een gepatenteerd perssysteem houdt de radiator vrij van interne spanningen. geen interne spanningen wil zeggen: geen geluid. Na uitgebreid testen verzekeren wij u ook het volgende: elke geperste verbinding is absoluut lekvrij.

Tijdloos karakter

Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Design radiatoren in eender welk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn.

3 maal energiebesparend

Met de hoge energieprijzen wil uw klant maximaal besparen. met een aluminium designradiator bijvoorbeeld.

hoe werkt dit?

  • Door snel te reageren op temperatuurschommelingen
    De aluminium radiatorkern bevat slechts 2 liter water, tegen 10 liter voor een klassieke radiator. daarom reageert hij sneller op wat de thermostaat hem vraagt.
  • Door maximale warmteafgifte
    De warmteafgifte is dankzij het gebruik van gelakt aluminium maximaal, ook bij lage temperaturen. en een lage watertemperatuur betekent ook weer minder energieverbruik.
  • Met aangename stralingswarmte
    De combinatie van convectie- en stralingswarmte zorgt voor een comfortabale warmte. Hierdoor zetten veel gebruikers de thermostaat al snel een graadje lager

keuken

Hoe zit het met corrosie?

Ten einde inwendige corrosie in radiatoren te voorkomen, moet worden vermeden dat zuurstof in de installatie kan dringen. Zowel bij ontwerp, montage en bediening van de installatie dient hiermee rekening gehouden te worden. Zo bevelen wij aan onze radiatoren enkel in goed gedimensioneerde gesloten installaties te gebruiken. De nood om regelmatig te ontluchten of om regelmatig water bij te voegen, wijst op gebreken in de installatie en vereist een technische interventie.

 

Een ruimte voorzien van innovatieve design radiator?
Bel 026 - 472 20 49 of gebruik ons contact formulier om een afspraak te maken in een van onze showrooms!

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.