Nefit ModuLine Easy

nefit.png

De slimme thermostaat die verder gaat
Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. U krijgt niet alleen een stijlvol design en bediening op afstand via een app. U krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing, want Easy is ontwikkeld door de uitvinders van het hoogrendement verwarmen. Easy is zelflerend en bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smart phones. Dat alles krijgt u zonder contract of abonnementskosten. Bovendien is Easy eenvoudig te combineren met andere merken cv-ketels.

nefit easy

Easy. Makkelijk te bedienen, altijd en overal

De intuïtieve bediening via zijn touchscreen blinkt uit in eenvoud. Dat geldt ook voor de Easy app voor smartphone en andere smart devices.

Smart. Zelflerend en service op afstand

De zelflerende Easy is al snel beter op de hoogte van uw warmtewensen dan u zelf. In combinatie met actuele Nefit HR-ketels is zelfs service op afstand mogelijk.

Efficiënt. De ideale hulp om energie te besparen

Easy verlaagt uw gasgebruik automatisch door allerlei slimme oplossingen. En u kunt ongehinderd overstappen naar een goedkopere energieleverancier.

Uniek stijlvol design, past altijd

Easy past niet alleen bij de meeste cv-ketels, maar ook bij elke woonstijl. Het zwartglazen display licht pas op als u in de buurt komt. De temperatuur veranderen en switchen tussen handbediening en klokprogramma doet u eenvoudig met aantippen of swipen.

Snel te installeren en zelflerend

Easy is eenvoudig te monteren. En heeft u een recente Nefit ModuLine thermostaat? Dan is vervanging door Easy letterlijk secondenwerk. Daarna maakt de slimme Easy het u helemaal gemakkelijk. Hij leert uw dagelijkse routine kennen en stemt het warmtecomfort automatisch af op uw dagritme.

Op afstand te bedienen met handige app

Ook als u buiten de deur bent, heeft u controle over het comfort in huis. U kunt zien hoe warm het thuis is. En gaat u eerder of later naar huis dan anders, dan zorgt u op afstand voor de juiste temperatuur.

Veilig voor uw privacy

Een belangrijk voordeel van Easy is dat er geen data wordt opgeslagen op een externe server. Alle informatie wordt bewaard in de Easy thermostaat en op de gebruikte smart devices. De onderlinge communicatie is versleuteld.

Download de gratis Nefit Easy app (met demo-functie)

rrc icon rrc icon appstore 238x166 w238
  •  
  • app store
  •  
  • google play

Download Brochure(pdf, 1.1 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.