Nefit Trendline HR-ketel

nefit.png

De nieuwe trend in compacte kwaliteitsketels.
De Nefit TrendLine is de allereerste van de nieuwste generatie kwaliteits­ ketels. Hij is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar, die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Daardoor combineert hij een compact formaat met robuuste kwaliteit. Ook in andere opzichten haalt u met de TrendLine de toekomst in huis. Hij is bijvoorbeeld voorzien van intelligente software die zichzelf programmeert op basis van het warmwatergebruik. Verder is de TrendLine eenvoudig uit te breiden met duurzame oplossingen.

nefit-trendline

U hoort hem niet, maar u voelt hem zeker

Hybride is de trend, denk bijvoorbeeld aan de combinatie van benzinemotor en elektrische aandrijving die je tegenwoordig vindt bij vrijwel elk zichzelf respecterend automerk. De Nefit TrendLine is dé HR-ketel voor een duurzame hybride oplossing. Hij is standaard geschikt voor combinatie met een elektrische of split warmtepomp, of zonne-energie. Ook duurzaam: de TrendLine bestaat uit 100% recyclebare componenten.

De zintuigen van de Nefit TrendLine

De TrendLine maakt gebruik van een geavanceerde regeling die zorgt voor een aangenaam gelijkmatige warmte en een laag energieverbruik. Daarvoor werkt hij samen met een intelligente, eenvoudig te bedienen Nefit ModuLine kamerthermostaat. De ModuLine-serie biedt voor elke situatie de ideale thermostaat.

Voorbereid op de toekomst

In Nederland is Gronings gas de norm, maar in de toekomst zal vaker gas bijgemengd worden uit andere landen. Ook bijmengen van groen gas (gas uit biomassa) is mogelijk. Het Multi-Gasblok van de Nefit TrendLine kan elke wijziging in de gassamenstelling aan. Een belangrijk voordeel, want een HR-ketel moet wel zo'n vijftien jaar meegaan.

Warm water met Powerboost

Vraagt u veel warm water tegelijk om bijvoorbeeld het bad te vullen, dan reageert de TrendLine direct. Hij maximaliseert zijn tapvermogen en maakt extra veel warm water. Daardoor kunt u meer koud water bijmengen en heeft u een extra royale straal warm water.

Download Brochure(pdf, 1013 KB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.