Remeha Calenta

remeha.png

De remeha Calenta is de meest doordachte cv-ketel ooit. Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken. de Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt. de remeha Calenta is een ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelang de eisen die ú aan uw warmte- en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die u het beste past.

remeha calenta serieHypermodern en zeer energiezuinig.

De ultieme warmwaterbron voor de echte levensgenieter

is de Calenta CW5 al een zeer krachtige HR-ketel met een extreem hoog jaargebruiksrendement op tapwater, het nieuwste Calenta-topmodel van remeha is de CW6. een ketel die met gemak een zeer royale woning verwarmt, maar ook een overvloed aan warm water produceert: maar liefst 23,3 liter per minuut op badtemperatuur van 40°C. u vult dus in ruim 5 minuten een compleet ligbad!

Het geheime wapen van de Calenta CW6 is de ingebouwde 40 liter oplaadboilercassette, waarin op zeer efficiënte wijze warm water wordt opgeslagen dat direct kan worden afgetapt. daardoor zijn de prestaties van de remeha Calenta qua comfort vergelijkbaar met die van een soloketel met een groot, afzonderlijk boilervat dat een veelvoud van de ruimte inneemt.

Capaciteit voor 2 badkamers

De Calenta CW6 is de ultieme oplossing voor de echte levensgenieter, die wil beschikken over een vrijwel onuitputtelijke warmwaterbron met voldoende capaciteit voor twee badkamers, of een zeer luxe badkamer met bijvoorbeeld een riante stortdouche.

Download Brochure(pdf, 1 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.