Remeha Tzerra

remeha.png

Met de Tzerra en Tzerra Plus brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige, geprefabriceerde en vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra (Plus) een zorgeloze ketel voor een nog hogere betrouwbaarheid. Gewoon de beste kwaliteit die u kunt krijgen! 

De revolutionaire, in Nederland ontwikkelde én geproduceerde, Tzerra (Plus) is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.

remeha tzerra

Extreem klein, groots in prestaties

De Tzerra (Plus) is een combiketel voor verwarming en warm water. Er zijn drie Tzerra en Tzerra Plus uitvoeringen in oplopende klassen. Welke het beste bij u past, hangt af van uw woning en hoeveel warm water u verbruikt. Heeft u bijvoorbeeld een stortdouche, dan stelt u daar waarschijnlijk hogere eisen aan. Maar of u nu een appartement of een vrijstaande woning heeft, Tzerra (Plus) is dé ketel voor u.

Bijna overal te plaatsen

Het grote voordeel van deze Remeha ketel is dat hij bijna overal in huis te plaatsen is. De Tzerra (Plus) is zo klein dat hij zo nodig in een keukenkastje past, in dat ene hoekje onder de trap of in uw badkamer.

Anders en beter

Alle belangrijke technieken zijn geïntegreerd in vooraf geteste basiscomponenten. Met als resultaat een ketel van uitzonderlijke kwaliteit, waarin de kans op storingen tot een absoluut minimum is beperkt.

Wanneer de Tzerra (Plus) service nodig heeft, kan uw installateur deze door de eenvoudige goed toegankelijke opbouw snel oplossen. En een service melding van de ketel kunt u ook aflezen op de iSense of qSense thermostaat.

Download Brochure(pdf, 1.4 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.