Dak- en Zinkwerk

Wij verrichten het totale pakket aan werkzaamheden op het gebied van dak en zinkwerk. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor bedrijven en particulieren, nieuwbouw en renovatie.

Het goed functioneren van uw dak en dakgoten, gaat u pas opvallen wanneer deze lekken. Een lekkend(e) dak of dakgoot zorgt voor overlast en kan gelukkig vaak gerepareerd worden. In andere situaties moet dak of goot vervangen worden. Installatieservice Kunst heeft veel ervaring als het gaat om dak- en zinkwerk.

Wij leveren en onderhouden onder andere de volgende merken:

 • boss-cover
 • bitasco
001

Dakgoten

Installatieservice Kunst heeft ruime ervaring met alle voorkomende werkzaamheden aan dakgoten, dakkapellen, erkers, dak- en gevellijsten in zink. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan: getimmerde goten met maatwerk zink of moeilijke hoeken. Zowel nieuwbouwwoningen als renovatie van bestaande woningen behoren tot onze werkzaamheden, Maar ook voor uw bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over uitstekend materieel, zoals goedgekeurde aluminium steigers met loopbruggen en veiligheidsrailings. Kortom: met weinig overlast vervangen wij uw goot vakkundig en snel en dat voor een concurrerende prijs.

 • Bitumineuze dakbedekking

  Bitumineuze dakbedekking is duurzaam en gemakkelijk te verwerken. Daardoor is het materiaal ook geschikt voor complexe dakvormen. Vooral voor platte en licht hellende daken is bitumen vaak de ideale oplossing. In Nederland worden de meeste platte daken voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen is een aardolie product wat ontstaat als een residu nadat de benzine of diesel uit de aardolie gehaald is. Bitumen lijkt qua eigenschappen erg veel op teer, maar het is niet hetzelfde. Teer wordt namelijk verkregen uit hout of steenkool.

 • EPDM kunststof dakbedekking

  EPDM dakbedekking is een elastische dakbedekking gemaakt van een synthetische rubber. Door het toevoegen van verschillende vulstoffen zoals roet en zwavel wordt het geschikt gemaakt om te gebruiken als dakbedekking.

 • Zinken dakbedekking

  004

  Zink wordt steeds meer gebruikt als dakbedekking. Vooral de uitstraling is een reden om voor zink kiezen. Om deze reden wordt het veel gebruikt bij architectonische hoogstandjes. De voordelen van zink is dat het erg lang meegaat en bij mogelijke schade eenvoudig te repareren is. Daarnaast is het flexibel en zeer eenvoudig te verwerken. Hierdoor is het ook geschikt om te gebruiken bij complexe daken met veel hoeken of ronde vormen.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.