EPDM kunststof dakbedekking

EPDM dakbedekking is een elastische dakbedekking gemaakt van een synthetische rubber. Door het toevoegen van verschillende vulstoffen zoals roet en zwavel wordt het geschikt gemaakt om te gebruiken als dakbedekking.

EPDM big

Uit één stuk

Het is mogelijk om de EPDM dakbedekking in de fabriek op maat te laten maken. Hierdoor kan het dak uit een stuk EPDM in zijn geheel bedekt worden. Hierbij wordt zelfs rekening gehouden met uitsparingen voor bijvoorbeeld een schoorsteen, of opstaande randen. Het grote voordeel is dat er ter plekke geen naden gemaakt hoeven te worden. Fouten bij het maken van de naden en verbindingen zijn namelijk het vaakst de veroorzakers van lekkage.

coverboss-epdm-dakbedekking

Duurzaam

De levensduurverwachting van EPDM kunststof is circa veertig jaar. Het materiaal is onderhoudsvrij en altijd beloopbaar. Het is 100% uv- en ozon bestendig, is bestand tegen weersinvloeden, vliegvuur, stralingswarmte en chemische invloeden. Eenmaal geplaatst, vragen de EPDM-kunststoffen dakbanen weinig of geen onderhoud.

Goed te verwerken

Afb053

Doordat EPDM-kunststof uiterst soepel blijft, is het materiaal het hele jaar door verwerkbaar, zelfs bij extreme kou (tot –45°). Dankzij het rekvermogen van meer dan 300% kan de folie zich aanpassen aan een onregelmatige ondergrond. Doordat de overlappen en details thermisch lasbaar zijn, is er geen weersgevoelige lijm- en kitverbinding nodig. De lasverbindingen worden met hete lucht gemaakt, wat een brandveilige verwerking betekent. Zowel het produceren als installeren geeft een minimale milieubelasting.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.