PVC dakbedekking

pvc-dakbedekking

Dakbedekking gemaakt van PVC is net als EPDM erg duurzaam. De levensduur van PVC is minimaal 30 jaar. Het kan gebruikt worden voor veel verschillende soorten daken zoals; platte en hellende daken, daktuinen, dakterrassen en parkeerdaken. PVC is bestendig tegen UV-straling en micro-organismen.

Bij het leggen wordt er niet met een brander gewerkt waardoor het een zeer brandveilige methode is. Denkt hierbij aan het werken met een rieten kap.

 

Grote voordelen van PVC zijn:

  • PVC heeft een hogere levensduurverwachting dan bitumineuse dakbedekkingssystemen.
  • Er wordt niet met een brander gewerkt. Bij daken waar een groot risico voor brandgevaar is (bijvoorbeeld daken die aansluiten op een rieten kap), kan deze dakbedekking dus makkelijk worden toegepast en het brandgevaar tot een minimum worden berperkt.

Dakbedekking gemaakt van pvc is net als EPDM erg duurzaam. De levensduur van PVC is minimaal 30 jaar. Het kan gebruikt worden voor veel verschillende soorten taken zoals platte en hellende daken, daktuinen, dakterrassen en parkeerdaken. PVC is bestendig tegen UV-straling en micro-organismen.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.