Dru Gashaarden

dru.png

DRU zet zich volledig in als het gaat om het behoud van het milieu. Alle producten voldoen aan de allerstrengste kwaliteitseisen en keuringen. Bovendien zorgt DRU ervoor dat de energiereserves intact blijven voor toekomstige generaties. Daarom worden inmiddels diverse projecten gesteund, waaronder het Oeganda-project waar lokale mensen nieuwe bomen kunnen planten om uiteindelijk beter in hun levensonderhoud te kunnen voorzien.

Sfeer op Gas

Wanneer u kiest voor een haard of kachel op gas dan kiest u voor sfeer, gemak en comfort. Met één druk op de knop ontsteekt u de haard en geniet u direct van een prachtig en natuurlijk vlammenspel. Vervolgens kunt u de temperatuur in huis eenvoudig regelen met een afstandsbediening. Met zoveel gemak genieten van een haard, kan niet anders betekenen dan dat dit de ideale plek wordt om te ontspannen.

Verbrandingssysteem

Een belangrijk voordeel van een gastoestel is de toepassing van het gesloten verbrandingssysteem. De komst van dit systeem maakte de traditionele schoorsteen overbodig. Bij een gesloten verbrandingssysteem haalt het toestel namelijk de lucht die nodig is voor de verbranding direct van buiten en voert het de rookgassen door één en hetzelfde kanaal weer af. Hierdoor kan de afvoer in veel gevallen eenvoudig worden uitgemond door de gevel (via het dak is natuurlijk ook mogelijk).

PowerVent®

Met dit nieuwe revolutionaire afvoersysteem zijn er vrijwel geen beperkingen meer in het plaatsen van een gashaard. Nu kunt u in tegenstelling tot de reeds bestaande afvoerkanalen grote afstanden overbruggen, tal van bochten doorstaan en zelfs via de kruipruimte of een benedenverdieping uw rookgassen afvoeren!

DRU MAXVENT® verwarmt uw ruimte sneller!

Het nieuwe MaxVent® systeem zorgt voor het sneller opwarmen van uw woonkamer. Zodra de haard op temperatuur is schakelt de ventilator zich vanzelf in. Vervolgens wordt de koude lucht snel verwarmd en weer aan de woonkamer afgegeven. Zo gaat het verwarmen nog sneller en efficiënter. U kunt het systeem zelf uitschakelen als de kamer op temperatuur is. Een stroomaansluiting is noodzakelijk.

H²O haarden

Haal meer rendement uit uw haard door deze tevens te gebruiken voor het verwarmen van het water in uw cv-systeem. DRU biedt met deze serie de mogelijkheid om naast extra sfeer en luxe ook efficiënter met gas om te gaan. De Agua serie is vanuit DRU speciaal ontwikkeld voor mensen die efficiënter met hun gasverbruik om willen gaan. Door de warmte van de haard niet alleen te benutten voor de ruimte waar de haard staat maar ook warmte af te geven aan het water dat door de haard loopt, gaat er minder warmte verloren en haalt u meer rendement uit uw haard!

Techniek

De haarden zijn bij uitstek geschikt om aan te sluiten op een buffervat. Water wordt vanuit een buffervat door de leidingen in
de haard gepompt en vervolgens weer aan het buffervat toegevoegd. Zo kunt u meerdere alternatieve energiebronnen aan het buffervat koppelen en deze gebruiken als bron voor uw warme water voor uw cv, maar ook voor uw drink- en douche water!

Het is natuurlijk ook mogelijk de haard direct aan te sluiten op uw bestaande of een nieuw cv systeem, zonder tussenkomst van een buffervat. Op deze wijze ondersteunt u uw cv-systeem en verwarmt u tegelijkertijd één of meerdere ruimten.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.