Element4 Gashaarden

element4.png

In de collectie van Element4 vindt u veel verschillende gashaarden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen. Hun doordachte eenvoud. Want volgens ons is eenvoud het kenmerk van ware schoonheid. Eenvoud in constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Eenvoud in bedieningsgemak zorgt voor gezelligheid en sfeer in huis met letterlijk één druk op de knop. En eenvoud in design levert ontwerpen op die de unieke schoonheid van het vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Element4 gashaarden. Eenvoudig het mooist.

Gesloten systeem

Element4 gashaarden kunnen vrijwel in ieder kamer worden geplaatst. Het zijn namelijk haarden die werken volgens het gesloten systeem Onze gesloten gashaarden halen de zuurstof voor de verbranding niet uit de woonruimte, maar direct van buiten via een concentrisch kanaal Via een dubbelwandig rookkanaal worden de rookgassen door de binnenste buis afgevoerd, terwijl door de dubbele wand de verse lucht wordt aangevoerd (diameter kanaal 100 mm – 150 mm). De rookgasafvoer kan ook tot 5 meter horizontaal versleept worden, waardoor u grote keuzemogelijkheid heeft waar u de haard zou willen plaatsen. Dit kanaal kan op een eenvoudige gevel- of dakuitmonding worden aangesloten, dus een ingrijpende verbouwing is vaak niet eens nodig. Uiteraard kan de haard ook via een bestaand schoorsteenkanaal worden aangelegd. Element4 haarden met een gesloten systeem zijn ideaal voor woningen met mechanische ventilatie.

Afstandsbediening

Voor optimaal comfort zijn de haarden van Element4 leverbaar met een radiografische afstandsbediening. De afstandsbedieningen beschikken over een timer en thermostaat. De afstandsbediening RCE4 biedt de mogelijkheid om de vlammen op afstand “hoger en lager” te zetten. De afstandsbediening RCE4 GV60 heeft bovendien de mogelijkheid om de waakvlam op afstand te ontsteken.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.