CV lekkage

Heeft u last van een cv lekkage? Een lekkage in uw cv-installatie voorkomen, achterhalen of laten verhelpen door vakmensen? We helpen u graag!

Sinds 1980 is ons erkende installatiebedrijf actief op het gebied van het voorkomen, vinden en herstellen van cv lekkages. Installatieservice Kunst is werkzaam bij particulieren en verschillende organisaties. Tevens zijn onze specialisten werkzaam voor overheden.

Voordelen van het uitbesteden van traceren, voorkomen en oplossen van een cv lekkage

  • Zorgt voor het voorkomen van een lekkage of een echt grote schade.
  • Voorkomt sloopwerk aan uw woning of bedrijfspand.
  • Door jarenlange ervaring repareren we snel en goed.
  • We hebben kennis van en ervaring met verschillende producten en merken.

In welke ruimtes we actief zijn voor cv-installatie lekkage gerelateerde zaken

We bieden onze diensten aan voor ruimtes in woonhuizen en bedrijfspanden, dus ook in kantoren, die verwarmd moeten worden.

Voor wie en in welke woonplaatsen we onze diensten aanbieden

Installatieservice Kunst biedt haar diensten aan bij consumenten en organisaties die gevestigd zijn in de provincie Gelderland.

Neem direct contact op 

Informatie ontvangen over onze cv lekkage gerelateerde diensten? Een offerte opvragen? Neem dan telefonisch contact op via 026-4722049 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons kantoor is gevestigd op de Weerbroek 18 te Heteren.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.