Gaslekkage

Heeft u een gaslekkage? Wilt u deze lekkage snel en goed opgelost hebben? Een gaslekkage voorkomen? Onze specialisten helpen uw probleem vakkundig op te lossen. Het controleren en voorkomen behoort ook tot onze dienstverlening.

Sinds 1980 heeft Installatieservice Kunst ervaring met o.a. het oplossen van, zorgen voor de preventie van gaslekkages in bijvoorbeeld woonhuizen, bedrijfspanden, kantoren, scholen. Onze gecertificeerde medewerkers zijn werkzaam bij particulieren en organisaties.

De voordelen van een gaslekkage door ons te laten traceren, op te lossen

  • U voorkomt een koolmonoxidevergiftiging of gezondheidsklachten.
  • U voorkomt dat u een forse gasrekening ontvangt.

Lekkages traceren, controleren en oplossen is specialistisch werk. Onze medewerkers zijn vakmensen op dit gebied.

Wat te doen als u gas ruikt in uw huis of bedrijfspand

  • Zet zo snel mogelijk al uw deuren en ramen open.
  • Sluit de hoofdkraan van uw gasmeter.
  • Maakt alstublieft geen gebruik van open vuur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw gasfornuis.
  • Neem direct telefonisch contact op met uw gasleverancier.

Onze diensten 

  • Controleren.
  • Traceren.
  • Oplossen.

We adviseren om uw gasapparatuur jaarlijks te laten controleren.

Voor wie en in welke woonplaatsen we onze diensten aanbieden

Installatieservice Kunst biedt haar diensten aan bij organisaties en consumenten die gevestigd zijn in plaatsen die gelegen zijn in de provincie Gelderland.

Neem direct contact op

Uw gaslekkage doorgeven, hulp inschakelen? Preventief te werk gaan? Neem dan contact met ons op door te bellen met telefoonnummer 026-4722049. Of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons kantoor. Ons bedrijf is gevestigd op de Weerbroek 18 te Heteren, gemeente Overbetuwe.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.