Lekkage riolering

Heeft u last van een lekkage aan uw riolering? Lekkages aan uw riolering voorkomen, laten achterhalen of oplossen door onze vakmensen? We helpen u graag snel en goed! Ons bedrijf is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor lekkage problemen.

Sinds 1980 voorkomt, vindt en herstelt ons erkende bedrijf lekkages aan rioleringen. Installatieservice Kunst werkt voor particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden.

Voordelen uitbesteden traceren, voorkomen en oplossen van rioleringslekkages 

  • Voorkomen van een lekkage aan een riolering of een echt grote en dus kostbare schade.
  • Voorkomen van sloopwerk in uw woning of bedrijfspand.
  • Door jarenlange ervaring met rioleringslekkages repareren we snel en vakkundig
  • Oplossen van rioolstank problemen.

In welke ruimtes we actief zijn voor de lekkage van riolering gerelateerde zaken

  • Kruipruimte
  • Kelder.
  • Bedrijfsruimtes.

Voor wie en in welke woonplaatsen we onze diensten aanbieden

Installatieservice Kunst biedt verschillende diensten aan bij consumenten en organisaties die woonachtig of gevestigd zijn in de provincie Gelderland.

Neem direct contact op

Informatie ontvangen over onze lekkage aan riolering gerelateerde diensten? Een offerte opvragen? Neem dan telefonisch contact op via 026-4722049 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons kantoor. Ons kantoor is gevestigd op de Weerbroek 18 te Heteren.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.