Waterleiding lekkage

Heeft u last van een waterleiding lekkage 2? Waterleiding lekkages voorkomen, laten achterhalen of verhelpen door onze vakmensen? We helpen u graag 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Sinds 1980 is ons bedrijf actief op het gebied van het voorkomen, vinden en herstellen van waterleiding lekkages. Installatieservice Kunst werkt voor particulieren, bedrijven, stichtingen en andere non-profit organisaties zoals
bijvoorbeeld overheden.

Voordelen uitbesteden traceren, voorkomen & oplossen van een lekkage

  • Voorkomen van een lekkage of een echt grote schade. 
  • Voorkomen van sloopwerk in uw woning of bedrijfspand.
  • Door jarenlange ervaring met waterleiding lekkages repareren we snel en goed.

In welke ruimtes zijn we actief voor waterleiding lekkage gerelateerde zaken

  • Woonkamer.
  • Badkamer.
  • Keuken.
  • Kelder.
  • Bedrijfsruimtes.

Waterleidingen kunnen, naast de hierboven genoemde locaties, in verschillende ruimtes in uw woonhuis of bedrijfspand aanwezig zijn. We weten deze leidingen snel te traceren doormiddel van onze kennis en ervaring.

Voor wie en in welke woonplaatsen we onze diensten aanbieden

Installatieservice Kunst biedt haar diensten aan bij consumenten en organisaties die gevestigd zijn in de provincie Gelderland.

Neem direct contact op

Informatie ontvangen over onze waterleiding lekkage gerelateerde diensten? Een offerte opvragen? Neem dan telefonisch contact met via 026-4722049 of vul het contactformulier in. U bent van harte welkom bij ons kantoor. Ons bedrijfspand is gevestigd op de Weerbroek 18 te Heteren.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.