Luchtbehandeling en Ventilatie

De markt voor ventilatie- en luchtbehandelingsystemen is constant in beweging. De vraag naar betrouwbare en innovatieve oplossingen wordt steeds groter. Ventilatie of luchtbehandeling van een afgesloten ruimte maakt het gebruik immers aangenaam en is in sommige gevallen zelfs verplicht.

itho-school-wtw-02

Of het nu gaat om koeling, verwarming, filtering, afzuiging, bevochtiging of ontvochtiging; voor alle ongewenste luchttechnische omstandigheden die zich voordoen heeft Installatieservice Kunst een passende oplossing. Dus tevreden personeel en geen klachten meer over hitte, koude, tocht, onaangename geuren e.d. En dit alles volgens de laatste Arbo normen en richtlijnen.

Ventilatie

Hoe u ook woont, waar u ook werkt, goede ventilatie is altijd belangrijk. Kunst weet dit als geen ander en biedt daarom voor vele toepassingen de juiste ventilatie-oplossing.

itho-cas2-dakventilator

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat...

Waar gewoond wordt, wordt geademd, gekookt en gedoucht. Allemaal bronnen van vocht. Om toch een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen, is goede woningventilatie belangrijk. Of u nu op zoek bent naar een design badkamerventilator, een plafondventilator voor uw slaapkamer of u zoekt informatie over de mogelijkheden van complete woningventilatiesystemen, bij Installatieservice Kunst bent u aan het juiste adres.

Meer weten over ventilatie in het algemeen?

Wilt u meer weten over ventilatie in het algemeen? Waarom ventilatie zo belangrijk is? Wilt u een aantal belangrijke tips voor optimale ventilatie? Neem dan snel contact op met Installatieservice Kunst.

Ventileren van levensbelang

Woningen zijn in de loop der jaren meer en meer geïsoleerd. Dit is een goed teken, we zijn immers met zijn allen verantwoordelijk voor het milieu en we kunnen middels isolatie energieverspilling tegengaan. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. De keerzijde van de medaille is dat in een goed geïsoleerde woning geen luchtcirculatie is. U kunt wel nagaan dat dit de kwaliteit van de lucht niet ten goede komt. Het is zelfs ongezond. Ventileren is de oplossing.

vraaggestuurde-ventilatie

De meest energiezuinige manier van ventileren is met een warmteterugwinsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er gebruikte lucht uit de woning wordt gehaald en zorgt ervoor dat er verse buitenlucht weer in de woning komt. Kenmerkend voor het systeem is dat de warmte uit de lucht dat de woning verlaat wordt overgebracht op de verse buitenlucht. De in te blazen verse lucht heeft zodoende bijna dezelfde temperatuur als de lucht in de woning. U hoeft dus nauwelijks nog te stoken! Naast dat dit energiezuinig is, is het ook nog eens inbraakveilig. U hoeft voor goede ventilatie de ramen namelijk niet meer te openen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.