Itho Badkamer en Toiletventilatoren

itho-daalderop.png

Comfortverhogende én energiezuinige klimaatsystemen. Itho bewijst dat het kan. Waar u ook leeft, woont en werkt… De kans is groot dat u vrijwel dagelijks te maken heeft met de producten en diensten van Itho. Want voor al die plekken waar mensen actief zijn, ontwikkelen wij de klimaatsystemen. Van woningen tot kantoren en bedrijfshallen. Van winkels tot restaurants. En van sportcomplexen tot hotels en musea.

De bewoners, gebruikers en eigenaren van al die gebouwen hebben uiteindelijk overal en altijd dezelfde twee wensen. Enerzijds willen ze het hoogst mogelijke comfort. Anderzijds willen ze het laagst mogelijke energieverbruik. Dat lijken tegenstrijdige eisen. Bij Itho hebben we ons tot doel gesteld om te bewijzen dat die twee wel degelijk samen kunnen gaan. We beschikken over de professionaliteit, de gedrevenheid en de innovatieve kracht die nodig zijn om de bewijzen daadwerkelijk te leveren: met cijfers, met testresultaten én vooral met tevreden en enthousiaste opdrachtgevers en gebruikers.

itho btv400 ventilator

Zoekt u een badkamerventilator met een revolutionair design en werking?

Dan is de BTV400 de ideale oplossing voor u. Dit model is voorzien van een sierlijke frontplaat met led-indicatie. In bedrijf beweegt deze van de ventilator af en vergroot zo de ventilatieopening waardoor een optimum aan afzuiging en geluidsreductie wordt bereikt.

De BTV400 is verkrijgbaar in wit en rvs. Dit model is voorzien van de vele technische kenmerken die u van Itho gewend bent. Zo is ook dit model voorzien van randafzuiging waardoor u bent verzekerd van optimale ventilatie. Bovendien is hierdoor eventuele vervuiling in dit rooster niet zichtbaar omdat er een sierlijke frontplaat voor zit.

Andere eigenschappen zijn:

  • Fluisterstille werking
  • Eenvoudig te bevestigen door snelmontage klemmen
  • Optioneel voorzien van tijdschakelaar
  • Optioneel leverbaar met hygrostaat en tijdschakelaar

Kortom, met de BTV400 kiest u voor een prachtig design en bent u bovendien van alle gemakken voorzien.

 itho btv200 ventilatoritho btv300 ventilator itho btv-performa ventilator

Wilt u na het douchen ook gewoon in de badkamerspiegel kunnen kijken?

En wilt u uw toilet fris achterlaten voor de volgende bezoeker? Dat kan, want Itho biedt een compleet programma design badkamer- en toiletventilatoren (BTV) waarmee u uw badkamer en toilet optimaal kunt ventileren. Zo bent u vocht en geurtjes mooi de baas.

Uniek design, passend in iedere badkamer of ieder toilet

U bent natuurIijk trots op uw badkamer. Uw eigen plek, afgewerkt tot in detail. U bent dan ook op zoek naar een fraaie ventilatieopIossing die naadloos aansluit bij de sfeer in uw badkamer. Met haar complete programma design- ventilatoren biedt Itho u volop keus.

Dit unieke programma bestaat namelijk uit 4 verschillende modellen, ieder met hun eigen specifieke vormgeving. De fraaie BTV200 en BTV300, de revolutionaire designventilator BTV400 en de BTV Performa. Vrijwel alle modellen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zoals wit en zilverkleurig. Dus of u nu op zoek bent naar een ventilatieoplossing voor een klassieke badkamer of juist een moderne, bij Itho kunt u altijd terecht.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.