Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Een voordelige serviceovereenkomst ligt dan ook voor de hand. Elk jaar controleren wij of uw gasapparaten naar behoren functioneren. Wij maken ze schoon en vervangen zonodig onderdelen. voor het onderhoudcontract op uw gasapparaten werken wij samen met GasService Vierstromenland

Extra zekerheid met een servicecontract

Een servicecontract geeft u extra zekerheid en bespaart u uiteindelijk geld. U heeft altijd een goed werkend verwarmingsapparaat dat jaarlijks gecontroleerd en onderhouden wordt, u bespaart op uw energienota en, misschien wel het belangrijkste; In geval van storing staan we 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Simpel, omdat gastoestellen het gewoon moeten doen!

Als u nooit in de kou wilt zitten, dan neemt u vandaag nog contact met ons op. U weet dan zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken deze winter. Vervolgens zullen we op korte termijn een afspraak maken voor een keuring en om de eerste onderhoudsbeurt uit te voeren.

U kunt de brochure over onze servicecontracten aanvragen door HIER te klikken. Hierin leest u alles over de extra zekerheid die Installatieservice Kunst u biedt, u wilt tenslotte niet in de kou zitten.

Servicetarieven

Omschrijving Prijs

Garantietarief 2020

Vaste servicekosten 1.77
Gaswandcombiketel HR/VR < 46Kw 11.52
Storingsbezoek bijdrage buiten kantooruren (pdf, 648 KB) 57.50

Servicetarief 2020

Vaste servicekosten 1.77
Komfoor* 1.79
Gasfornuis* 2.69
Geiser 3.29
Geiser gesloten model 3.75
Gasboiler 2.55
Kachel 4.30
Gaswandketel HR/VR < 46Kw 6.44
Gaswandkombiketel HR/VR < 46Kw 7.24
Zonnegascombi 8.92
Zonneboiler* 1.70
Direct gestookte heater 7.63
Ventilatie-unit* 2.72
WTW-unit* 3.97
Warmtepompboiler 5.34
Storingsbezoek bijdrage buiten kantooruren (pdf, 648 KB) 57.50

Bovenstaande tarieven zijn per maand!

* Dit geldt alleen in combinatie met een cv-toestel of warmwaterapparaat.

  • Prijzen niet vermelde toestellen op aanvraag.
  • Alle prijzen zijn inclusief BTW.
  • Storingsbezoek bijdrage uitsluitend buiten kantoortijd

Voor extra informatie en de servicevoorwaarden voor bovenstaande contracten verwijzen wij u graag door naar GasService Vierstromenland

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Referenties

Onderhoud aan gastoestellen word vaak vergeten. Pas op het moment dat er een storing of klacht ontstaat, laten we er iemand naar kijken. Helaas kan het zijn dat het probleem dan niet meer te verhelpen is. Voor een goede werking is onderhoud dan ook noodzakelijk.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.