Cv-ketel storing

Heeft u een cv-ketel storing? Wilt u deze storing snel en goed opgelost hebben? Onze cv-ketel specialisten helpen uw storing vakkundig op te lossen. Deze dienst biedt interessante voordelen voor u!

Sinds 1980 heeft Installatieservice Kunst ervaring met het oplossen van storingen van cv-ketels in bijvoorbeeld woonhuizen, bedrijfspanden, kantoren, scholen. Onze gecertificeerde medewerkers verhelpen jaarlijks honderden storingen bij cv-ketels van particulieren en organisaties.

Voordelen cv-ketel storing laten verhelpen door experts

  • U voorkomt dat u in een koud huis of bedrijfspand terecht komt, zonder warm water zit.
  • U voorkomt een koolmonoxidevergiftiging of gezondheidsklachten.
  • U voorkomt dat uw cv-ketel ernstig wordt beschadigd. Met alle gevolgen van dien.

Storingen vinden en oplossen is specialistisch werk. De medewerkers van ons bedrijf zijn vakmensen. 
Deze mensen onderhouden en verhelpen storingen bij cv-ketels van merken zoals bijvoorbeeld Remeha, Nefit, Valliant,Intergas, Ferrolli.

Service cv-ketel storingen

Bij cv-ketel storingen bieden we:

  • 24 uur service, ook tijdens feestdagen.
  • Een bereikbaarheid van 7 dagen per week.
  • Ook niet klanten van ons worden geholpen.

Voor wie en in welke woonplaatsen we deze dienst aanbieden

Installatieservice Kunst verhelpt cv-ketel storingen bij organisaties en consumenten die gevestigd zijn in plaatsen die tot de provincie Gelderland behoren.

Neem direct contact op

Uw cv-ketel storing doorgeven, hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op door te bellen met nummer 026-4722049 of vul het contactformulier in (tijdens werkdagen!). U bent van harte welkom bij ons bedrijf. Ons bedrijfspand is gevestigd op de Weerbroek 18 te Heteren, gemeente Overbetuwe.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.