Warmtepompsystemen

De warmtepomp gebruikt warmte uit de grond, het grondwater of de lucht, en gebruikt deze warmte voor verwarming en warm water. De stookkosten kunnen met 50 % worden verlaagd.
daalderop hp-cool-cube

De omgeving zit vol energie.

Pas bij een ongelooflijke -273° C is elke energie aan de omgeving onttrokken. Met een warmtepomp kan een deel van de in de natuur aanwezige energie worden ingezameld en als verwarmingswarmte of als warmte voor de warmwaterbereiding worden gebruikt. Zelfs bij buitentemperaturen van -20° C is een dergelijke installatie nog economisch verantwoord. Over een heel jaar gerekend krijgt u van de natuur zo meer dan de helft van de normale stookkosten cadeau.

warm-in-winter koel-in-zomer

Eenvoud en installatiegemak

Bij het ontwerp van de Cubes is veel aandacht besteed aan gemak voor de installateur. De verschillende producten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en te bedienen via één centrale regel unit. Dure en esthetisch onwenselijke maatregelen, zoals grondboringen of collectoren, zijn bij de Basic Cube en HP Cool Cube overbodig. Bovendien is de HP Cool Cube zowel links als rechts van de Basic Cube te installeren, zo kan er gekozen worden voor de meest optimale plaatsing van de luchtkanalen. Om zeker te zijn van goede systeeminstellingen, biedt Daalderop de installateur tevens een bestekscontrole en ‘in-bedrijf-stellingsservice’ aan.

Wij leveren en onderhouden onder andere de volgende merken:

  •  
  • itho daalderop
  • alpha inno tec
  • vaillant
  •  

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.