Daikin Airconditioning

daikin.png

Niet alleen helpt Daikin u energie te besparen met de nieuwe invertertechnologie, maar zorgen wij er ook voor dat al onze systemen optimaal koelen en verwarmen. Diverse modellen hebben de hoogste score: het ‘A’-label in de Europese energieclassificatie met een essentiële vermindering van de CO2-uitstoot tot gevolg. Verder zijn er nog tal van technologische snufjes die allemaal energiebesparing als doel hebben: een bewegingssensor die aangeeft of u nog in de ruimte aanwezig bent, een timerinstelling, etc.

daikin-airconditioning

Dit is energiezuinigheid die u effectief voelt…
in uw portemonnee.

De invertertechnologie, die door Daikin ontwikkeld werd, is een echte innovatie op het gebied van klimaatregeling. Het principe is eenvoudig: inverters passen het gebruikte vermogen aan de werkelijke behoefte aan. Niet meer maar ook niet minder. Concreet biedt deze technologie twee voordelen voor u:

1. Comfort
Een airconditioner met een inverter stemt zijn koel- en verwarmingscapaciteit continu af op de temperatuur in de ruimte. Bij het opstarten geeft de inverter meer energie, waardoor de opstarttijd korter wordt en de gewenste ruimtetemperatuur sneller bereikt wordt. Zodra die temperatuur bereikt is, zorgt de inverter ervoor dat deze constant gehouden wordt.

2. Energiezuinig
Doordat een inverter constant de omgevingstemperatuur controleert en aanpast wanneer dat nodig is, daalt het energieverbruik met 30% ten opzichte van een traditioneel aan/uit-systeem!

bespaar ToT 30% op uw energierekening

Het rendement van de nieuwste warmtepompen is minstens 1 op 3. Elk deel energie dat uw warmtepomp verbruikt, krijgt u in drie- of viervoud terug.

daikin-airco-sfeerEen vergelijking:

Bij elektrische radiatoren wordt voor 1 kW verwarming 1 kWh elektriciteit verbruikt.
Bij warmtepompen met rendement 3 wordt voor 1 kW verwarming 0,33 kWh elektriciteit verbruikt. Een warmtepomp heeft dus een rendement van minstens 300% of factor 3. Dit noemen we de COP waarde. Heel wat Daikin systemen hebben een COP die hoger ligt dan 3.

Uw comfort staat centraal…

Maak uw keuze uit verschillende wandmodellen. Het zijn stuk voor stuk stijlvolle, energiezuinige modellen die u eenvoudig bedient met een overzichtelijke afstandsbediening. Sommige beschikken over een 3D-luchtstroomfunctie waardoor zelfs de kleinste hoeken van uw grootste ruimte verwarmd of gekoeld worden. Wanneer u op zoek bent naar een model dat ook verse buitenlucht aanvoert, is Ururu Sarara uw ideale keuze.

Wanneer u een Daikin airconditioner in huis haalt, denkt u ook aan het milieu. Bij de productie van uw airconditioner streven wij immers naar een duurzaam energieverbruik, productrecycling en afvalvermindering. Daikin gaat volledig voor ‘ecodesign’ en beperkt daarbij het gebruik van lood, kwik, cadmium en andere stoffen die schadellijk zijn voor het milieu.

Download Brochure(pdf, 1.2 MB)

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.