Itho Comfort zonneboiler

itho-daalderop.png

De Itho Comfortzonneboiler is de oplossing voor zowel comfortverhoging als energiebesparing. Bestaande uit een zonneboiler, terugloopvat en zonnecollectoren biedt de Itho Comfortzonneboiler een compleet pakket voor het uitermate spaarzaam verwarmen van warm tapwater. Leverbaar met staande en liggende collectoren is dit systeem geschikt voor zowel schuine als platte daken.

itho-confortzonneboilers

Voor welke situatie?

De Itho Comfortzonneboiler is ideaal voor elke situatie waarin ofwel meer warm water, ofwel een besparing van energie wordt gewenst. Dat kan zijn in:

  • Bestaande woningen, bijvoorbeeld als aanvulling op een aanwezige cv-ketel.
  • Nieuwbouwwoningen, bijvoorbeeld in combinatie met een combiketel met een lage tapklasse.
  • Bij plannen voor een nieuwe, luxe badkamer met massage- douche of bubbelbad.
  • Bij wijziging in de gezins- situatie en daardoor een gewijzigde behoefte aan warm tapwater.
  • In huishoudens waar op meerdere punten tegelijk warmwater wordt getapt.
  • In huurwoningen waar bewoners hun eigen sanitair kunnen kiezen.
  • Bij kleinere bedrijven, zoals kapperszaken en schoonheidsspecialisten.

Lagere energiekosten?

De Itho Comfortzonneboiler kan een besparing tot maar liefst 50% van de energiekosten voor warmwater opleveren. En dat verbetert het energie- label van de woning aanzienlijk. Bovendien voorkomt de Itho Comfortzonneboiler onnodige ketelstarts wat de conditie van de ketel ten goede komt.

te combineren met bestaande cv-ketels…

De Itho Comfortzonneboiler is natuurlijk ook prima te com- bineren met de meeste andere, bestaande cv-doorstroom- toestellen. Deze ketels dienen dan wel minimaal over het Gaskeur NZ-label te beschikken en het moeten doorstroom- toestellen zijn met een tapdrempel van minder dan 3 liter per minuut.* De compacte afmetingen van de boiler en het terugloopvat maken dat u aan minimale installatieruimte genoeg heeft.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.