Nefit CentroSolar PV-systemen

nefit.png

De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zoveel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Naast het meest verkochte zonneboilersysteem levert Nefit nu ook betrouwbare CentroSolar zonnestroomsystemen. Hiermee kunt u zelf uw eigen duurzame energie opwekken. Een mooi vooruitzicht, vooral als u weet dat de elektriciteitsprijs de afgelopen tien jaar ongeveer is verdubbeld. Als u in de toekomst voor een groot deel in uw eigen energie wilt voorzien, heeft Nefit dé oplossing.

centrosolar panel

Power van de zon: zo werkt het

Een CentroSolar zonnepaneel bestaat uit vijftig onderling verbonden zonnecellen. Onder invloed van licht ontstaat in een zonnecel een spanningsverschil. Deze gelijkspanning wordt door een omvormer omgezet in de 230 V wisselspanning zoals die uit het stopcontact komt. Het proces waarbij zonlicht wordt omgezet in elektriciteit noemen we het fotovoltaïsch effect. Zonnestroom wordt ook wel zon-PV genoemd. De afkorting PV komt van het Engelse ‘photovoltaic’.

centrosolar-pv-systeem

Systeemgarantie én vermogensgarantie

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Er zijn veel zonnepanelen op de markt, maar zonder zekerheden is de aanschaf niet zonder risico. Garanties zijn vaak ver te zoeken en als de opbrengst tegenvalt, ontvangt u bovendien minder subsidie. Nefit biedt unieke zekerheden: geen losse componenten van verschillende leveranciers, maar een compleet TÜV-gekeurd pakket met harde garanties van één betrouwbare leverancier. Een lage aanschafprijs is verleidelijk, maar waar het om gaat is de laagste prijs per kilowattuur: opbrengst maal levensduur. Die krijgt u met een CentroSolar systeem van Nefit.

 

CentroSolar systeempakketten

Het nominaal vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek (Wp). Met een opbrengst van 190 Wattpiek levert een CentroSolar zonnepaneel tot ruim 171 kWh elektriciteit per jaar. Eén CentroSolar zonnepaneel meet 164 x 4 x 84 cm. Nefit levert CentroSolar systemen vanaf drie panelen.

centrosolar-pv-systeem-detail

Gepatenteerd antireflectieglas

De polykristallijne CentroSolar zonnepanelen zijn ideaal voor ons klimaat. Ook bij diffuus licht en bij bewolking leveren ze stroom. Gepatenteerd anti-reflectieglas zorgt ervoor dat minder zonlicht weerkaatst, waardoor het systeem tot 5% meer elektriciteit levert dan vergelijkbare systemen.

Beproefd compleet systeem

De juiste combinatie van zonnepanelen en omvormer is essentieel voor een maximale opbrengst. De componenten van CentroSolar PV-systemen zijn van hoge kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd. U krijgt een volledig TÜV-getest systeem met 10 jaar systeemgarantie. Het systeem wordt geleverd als compleet pakket (inclusief montage- en aansluitmateriaal) en is voor uw installateur eenvoudig te installeren.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.