Over Ons

Installatieservice Kunst V.O.F. is opgericht in 1980, om precies te zijn op 15 januari van dat jaar. In de begin jaren was het erg moeilijk, weinig opdrachten en vele installateurs gingen in die tijd failliet, maar wij wilde er met al ons vermogen en kennis een goed en gezond bedrijf van maken. In eerste instantie hebben wij ook bij andere installatie bedrijven gewerkt. Weer thuis gingen we met het telefoonboek op schoot mensen bellen voor werk of onderhoud, ook zijn we huis aan huis gelopen om particulieren te vertellen over ons bedrijf.

kunst-voormalig-pand

Via een collega hoorden wij over een organisatie van het gasbedrijf GGR (GSV Gasservice Vierstromenland) dat een onderhoudsafdeling ging starten, wij hebben ons hier gemeld en kregen toen, met goodwill, tweehonderd klanten. dit was een mooie start. Inmiddels hebben wij meer dan drieduizend gastoestellen in onderhoud.

Ondertussen kregen we ook verschillende opdrachten, waaronder verschillende projecten zoals; Hotel de Branding, vluchtelingen centra's, Rijnstate ziekenhuis enz... ons bedrijf groeide! Zo hebben wij twintig jaar gewerkt aan de Dorpsstraat in Heteren, in het jaar 2000 hebben wij ons bedrijf doorgegeven aan onze zoons, die er direct de schouders onder zetten.

kunst-voertuigen-op-parkeerplaats

Nieuwbouw

Vele nieuwe opdrachten werden zo binnengehaald. In 2004 zijn zij begonnen aan de nieuwbouw aan de Weerbroek in Heteren, op 13 maart 2006 is het bedrijf verhuisd van de Dorpsstraat naar de nieuwe locatie op de Weerbroek in Heteren. Dit is een mijlpaal voor Installatieservice Kunst en geeft ons bedrijf de mogelijkheid verder te groeien en nieuwe markten en producten te verkennen. 
Ondertussen zijn er ook de nodige diploma's gehaald door de 'nieuwe' eigenaren om het bedrijf met veel kundigheid en vakmanschap te kunnen leiden. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf die naam heeft in de omstreken in verband met goede service, hoge kwaliteit en vakmanschap.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.