Organisatiestructuur

Installatieservice Kunst is een jong en dynamisch installatiebedrijf met ruime ervaring in het installatievak. Na vele jaren ervaring in de installatie branche kunnen we spreken van ervaren en servicegerichte installateurs. Persoonlijk contact en een individuele benadering naar onze klanten, staat bij ons centraal.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei loodgieterklusjes tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van Sanitair (drinkwater-, afvoer- en gasinstallaties) en Verwarmingsinstallaties. Het leveren en monteren van verwarmingsketels, combi ketels, gasboilers en gevelkachels. Het leveren en monteren van sanitair, zoals toiletten, stortbakken, wastafels, douchebakken, baden, badmeubels en douchecabines.

Tevens zijn we werkzaam in Renovatie  / Verbouwing en Nieuwbouwprojecten. Plaatsen, vervangen en onderhoud van dakgoten, hemelwaterafvoer en riolering. Ook een complete badkamerrenovatie behoort tot de mogelijkheden.

organogram-2

Vraag een Offerte aan

Gebruik het formulier om eenvoudig een offerte bij ons aan te vragen. Op werkdagen krijgt u van ons z.s.m. een passend aanbod!

Onderhoud gastoestellen

De meeste ongelukken vinden nog altijd plaats in en rond het huis. Veiligheid verdient daarom extra onze aandacht. Zeker als het om gastoestellen gaat. Alleen bij regelmatig vakkundig onderhoud bent u verzekerd van veiligheid.

Maak een afspraak

Door het contact formulier in te vullen kunt u bij ons een afspraak maken, wij informeren u op werkdagen zo spoedig mogelijk over de mogelijkheden om een van onze showrooms te bezoeken.